Zenaportal.info je objavio članak u kojem citiramo: “Jest dugo i čekala… pa šta uradi crna ženo? Oliverin potez sve šokirao, EVO šta je uradila, javnost u neverici”, se aludira da je našla zamenu za svoga supruga, što apsolutno nije istina, i tretira se kao lažna vest, i navođenje čitalaca da je samo na osnovu naslova drugačije gledaju i tretiraju.

Nigde se u samom tekstu ne navodi da je Olivera Balašević stupila sa nekim u emotivnu vezu, nego se navodi na osnovu neproverenih informacija, da je zabranila rad “Balašević tribute bandu”, te da je skinula njihove pesme sa platforme You Tube. Također se navodi da je tražila novčanu odštetu od vlasnika restorana “Kućerda na lakat” jer je to deo iz pesme njenog supruga, što je također neproverena informacija.

Olivera balašević je u celom naslovu i sadržaja članka predstavljena kao sujetna osoba, što autor ovoga teksta uopšte ne zna, tako da se cela vest ali i sam naslov definiše kao prenošenje neproverenih informacija. Izvinjenje Oliveri Balašević ako je slučajno pročitala ovaj naslov, kao i sami sadržaj teksta koji je u stvari jedan obični klikbejt.

Preporučeno