Internet u duetu sa društvenim mrežama jednostavno je okupirao cijeli svijet, i oni su svakome dostupni, a sa sobom su donijeli kako dobrih i pozitivnih stvar, isto tako i loših i negativnih. Zahvaljući njima sada u svakom trenutku možete da saznate najnovije informacije o dešavanjima kako u našem regionu, tako isto i u cijelom svijetu. Čak i u situacijama kada se mučite oko nekih stvari pa vam treba neki savjet ili trik, i to je čak moguće.

Dovoljno je da uz jutarnju kafu malo prelistate društvene mreže i sami ćete da se uvjerite u sve što smo već naveli. Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku se bavimo jednom jako interesantnom temom, a priča koju vam u nastavku donosimo nam dolazi iz Teksasa. Sve je krenulo kada je jedan od čuvara zoo vrta na sigurnosnim kamerama uočio nešto jako čudno. Naime, on je vidi čudnu krznenu figuru koja liči na psa, ali hoda na dvije noge. Sam čuvar je rekao da je to primjetio u ranim jutarnjim satima, a kada je to podijelio na društvenim mrežama, korisnike je upitao da li oni znaju o čemu se radi.

Tako su se razni komentari nizali, a neki od njih glasili su: “Vidim zašiljene uši, dugu njušku, nešto što izgleda kao rep i nešto što liči na gomilu krzna koja mu viri na potiljku. Rekao bih da je vukodlak”, “Ja mislim da je to dobra fotografija potencijalnog vukodlaka… izgleda kao da ima oštre duge uši, veoma ravne noge sa smešnim stopalima, ispruženim rukama i repom. Lice ima izgled njuške sa zaliscima”, “Bilo je i onih koji su žestoko optužili autora da je samo sliku dobro obradio u Fotošopu . A onda je jedna od korisnica napisala da je riječ o rakunu, i da njen sin ima fotografije kako on stoji na zadnjim nogama, i sa trema ih posmatra. Vaša mišljenja?

Preporučeno