Duško Tošić jedan je od najpoznatijih fudbalera koji nam dolaze iz Srbije, Njegova sjajna karijera je popločana uspjehom, a još više je došao u medije kada je stupio u brak sa najkontroverznijom ženom na Balkanu Jelenom Karleušom, sa kojom ima i dvije ćerke. Duško je do sada rijetko kada bio u centru pažnje javnosti, a i kada jeste, to je uvijek bilo na konto njegove supruge, koja je uvijek bila u centru pažnje zbog nekih svojih afera i skandala, ali se sada u potpunosti sve promijenilo.

Sada je on dospio na naslovnice, jer je on definitivno postao “nestašan” što je prije bila zadaća same Jelene Karleuše. Tako je prije 2 sedmice u srpske medije došla informacija da je i Duško Tošić krenuo sa švrljanjem, a ime koje se najviše spominjalo je Ana Jovanović, blogerka i bivša supruga poznatog pjevača Slobe Blizanca. Naime, pričalo se kako su se njih dvoje sastajali širom svijeta, te da je Ana pretežno putovala na lokacije gdje se nalazio i Duško, a sve je bilo pod krinkom poslovnih putovanja, a jedna od tih lokacija je i Dubai.

Prema pisanjima medija, i to pogotovo iz Srbije, Ana se nedavno vratila iz Turske, gdje se sada nalazi i Duško, koji je potpisao ugovor za turski klub. Mediji su jedva dočekali tu informaciju, i odmah su ih povezali, a Jeleni Karleuši od medijskih nastupa i pisanja, jednostavno nije bilo dobro. 

Prema posljednjim pisanjima medija Ana se misli čak i preseliti u Tursku sa djecom, ali joj to ne dozvoljava bivši suoprug. I ona i Duško za sada mudro šute. 

Preporučeno