2021 godina nije nikako dobro počela, jer smo mislili da će ova godina zbog korona virusa ipak biti bar malo bolja u odnosu na prošlu godinu, kada smo širom svijeta od korona virusa imali preko 1,5 miliona preminulih osoba. Međutim, nova godina nije nikako dobro počela, veliki broj zemljotresa na Balkanu doveo nas je do toga da se pomalo zabrinemo za trenutno stanje oko nas. 

Veliki broj ljudi, samo u Hrvatskoj je ostalo bez krova nad glavom, te se ozbiljno razmišlja o opciji da se evakuira sredni dio Hrvatske, pogotovo oko dijelova zemlje koji se nalaze oko najugroženijeg grada, koji se zove Petrinja. U nastavku današnjeg članka, govorimo malo o srpskoj estradi koja se bukvalno zaledila od početka korona virusa, a jedna od pjevačica koja se jako rijetko oglašava jeste Goca Božinovska. 

Njen sin Mirko Šijan će uskoro da postane otac, i ona ne krije svoje oduševljenje što će uskoro da postane baka, ali ima jako puno problema sa majkom koja je jako teško bolesna, i koju non stop obilazi u njenom selu jer mora biti pored nje. Podsjećamo, majka joj živi u jednom selu blizu Kraljeva, a majka joj je faktički na samrti, i teško da će preživjeti ovu godinu. Kaže da bi bilo jako loše da u kući gdje se očekuje radost, dođe i sama smrt, onda se ne bi nikako mogla da raduje. 

Također kaže da bi voljela da joj sin dobije ćerku, jer su one najbolje za očeve, a poslije neka dobije i 5 sinova što se nje same tiče. 

 

Preporučeno