Holivudska glumica Prijanka Čopra je još davne 2000.godine dobila titulu “najlepše žene sveta”, i tada je i te godine je pobedila i na izboru mis sveta, i postala je jedna od najpoželjnijih žena za foto šuting i modeling. Za nju su se jednostavno počele otimati sve najpoznatije svetske modne i elitne modne agencije. Jednostavno je mogla da bira koga i sa kime će da radi u tom trenutku.

Nju smo do sada imali priliku često da vidimo u javnosti, a Prijanka uživa da na crvenim tepisima zablista u kreacijama sa provokativnim detaljima, pa je muškarce jako puno puta bacala u trans sa svojim modelima. Međutim, u poslednje 2 decenije, skoro nigde je nismo videli, a da je pokazala malo svoga zanosnoga tella.

Međutim Prijanka se nedavno sama pohvalila na svom Instagram profilu nizom fotografija na kojima se ona nalazi u kupaćem kostimu, i može se reći da danas p onekim mišljenjima, izgleda puno zrelije, zgodnije i lepše no pre 20 godina.

Tako je pozirala i na jahti u žutom jednodelnom kupaćem kostimu, a nešto kasnije i u crvenom bikiniju. Fotografijama je oduševila svoje pratioce, a pozitivni komentari su se samo nizali, a dobijala je čak i ponude za brak. Vaša mišljenja, je li bila zgodnija pre nego što je to danas? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…

Preporučeno