Jovana Jeremić je voditeljka koja uvijek na bilo koji način uspije da pažnju javnosti privuče ka sebi, pa tako vrlo često imamo priliku da u domaćim medijima čitamo o njoj i nekim njenim postupcima. Ona je isto tako veoma aktivna i na društvenim mrežama, i to najviše na Instagramu, gdje njeni pratioci svakodnevno imaju priliku da prate šta to radi jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji.

Poznato nam je to da je ona nedavno okončala svoj brak, u kojem je dobila kćerku kojoj se u potpunosti posvetila, kao i svojoj karijeri. U poslednje vrijeme u medijima se dosta pisalo o njenoj romansi sa Nenadom Stankovićem, a sada je i sama voditeljka pričala na ovu temu, pa je rekla: “Pisalo se svašta ovih dana, ali ono što je i dalje aktuelno jesto da sam i dalje u vezi u kojoj sam i bila. Videćemo šta će se događati u budućnosti, svaki odnos ima i uspone i padove, neke začkoljice… Najvažnije je to da sam ja srećna i da trenutno uživam u ljubavi, pažnji i svemu tome što mi moj partner pruža”, rekla je ona na samom početku, a onda je nastavila pa je dodala:

“Što se patnje tiče, ja se trudim da ne patim u ljubavi, zato što sam previše racionalna. Ja kad vidim da nešto ne ide i da to nema perspektive, ja u taj odnos ne ulažem. Dešavalo mi se da imam odnose koji traju određeni vremenski period, koliko god neko smatrao da je ovo loše što ću reći, ali ja uvek govorim ta nepopularna, ali realna mišljenja – svako ima svoju upotrebnu vrednost. Ja sam u životu sve svoje partnere volela, i oni to znaju. Kad me pitaju koja mi je najveća ljubav, moj odgovor je da je to svaka, jer je ona bila najveća u nekom momentu. Da se vratim na patnju, meni to traje nekoliko dana, ali čak nekad ni toliko”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno