U nastavku današnjeg članka ćemo da pišemo kako ste i sami vidjeli o jednoj od naših najpoznatijih voditeljki, a riječ je o Jovani Jeremić, koja je neko ko uvijek zna da na sebe skrene pažnju a svi je znamo i preko Hepi televizije na kojoj je radila kao voditeljica oko 10 godina, a to svakako nije malo. Kako nam je to svima poznato ona je dala otkaz jer želi da se posveti porodici koju je kako kaže zapostavila zbog posla, ali se posle razvela i ostala sa kćerkom. Sada ona radi na Pink televiziji gdje vodi jutranji program vikendom, koji je mnogo gledan.

Voditeljka je u poslednje vrijeme bila u centru pažnje javnosti zbog prijetećih poruka koje je ona dobijala od jedne nepoznate osobe, a sve prepiske ona je dala medijima koji su objavili sve, a po onome što smo imali priliku da vidimo, poruke nisu bile nimalo prijatne. U istim tim porukama spominjale su se starlete Tamara Đurić i Maja Marinković, a onda se oglasila Tamara koja je objavila prepiske na kojima se vidi kako je Jovana sve to unaprijed dogovorila kako bi u narodu ispala heroj i kako bi se o njoj pisalo, a koliko je to tačno nije nam poznato, pa o tome i ne možemo sa sigurnošću da pišemo.

Sada se voditeljka pokazala svoju slabu stranu, kada je objavila video snimak na društvenim mrežama, gdje ona plače, a razlog njenih suza su dva bitna datuma u njenom životu. Tako je ona izjavila sljedeće: “Planiram 28. avgusta jedno zaista lepo iznenađenje svim mojim gledaocima na Pinku, zato što je avgust vezan za dva najvažnija datuma u mom životu. Tog 24. avgusta rodila se Lea i već četiri godine je sa mnom, a 28. avgusta sam počela da radim na Pinku. I moram da kažem da su to dva jako emotivna momenta u mom životu”, kojoj su u tom trenutku počele da idu suze, a onda je ona dodala da mrzi jer je toliko emotivna. Video snimak možete pogledati ovde.