Jedna od najpoznatijih TV ličnosti u Srbiji, barem trenutno je svakako Jovana Jeremić, koja je poznata po tome da nema dlake na jeziku, da ima mišljenje na svaku temu koja postoji na ovome svijetu i da zna da mnoge često iznervira sa nekim svojim postupcima i sa izjavama, tako da su mnogi mišljenja da bi često Jovana bila mnogo pametnija da neka svoja razmišljanja zadrži samo za sebe. Tako su i poznatog MMA borca Vasu Bakočevića u jednoj emisiji upitali ko je za njega najiritantnija osoba, a on je rekao kako bi najradie ”iznabadao” Jovanu Jeremić. Gostujući u emisiji podkast “Inkubator” na postavljeno pitanje: “Koju bi osobu iz javnog života u Srbiji najradije iznabadao, ali onako sa uličnim stilom”, on je bez razmišljanja odgovorio:

” Dobro pitanje. Jovanu Jeremić. Jako je iritantna”, naveo je on, a onda je uslijedio i veoma brzo Jovanin odgovor: “Dođi junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u 3 sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremić. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo! Kakav si ti MMA borac, gdje ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno ženu?”

Jovana je borca nakon toga upitala kome će on nakon ovakve izjave da bude surug ili momak, brat ili drug, te ga je u nekoliko navrata nazvala slabićem, pa je objasnila svima kako je ovo poziv na fizički napada na ženu koja ima samo 52 kilograma. Rekla je da je sreća, pa da ona umije da se brani, te da tek sada planira da iritira mišićave slabiće, a kako će se ovaj sukob dalje nastaviti, ostaje nam da pratimo.