U današnjem članku ćemo da se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene. U pitanju je nama dobro poznati Sale Tropiko i Jovana Pejić . Naime , poznato je da su njih dvoje važili za jedan od najskladnijih parova na našoj domaćoj javnoj sceni , i tako je vijest o njihovom razvodu šokirala javnost . Ovaj par je bio u braku više od deset godina , u kojem su dobili dvije kćerke Helenu i Đinu , na koje je par itekako ponosan.

 

 

Djevojčice su ljepotu naslijedile od svoje mame , a od tate karakter . Njihove kćerke su itekako lijepo vaspitane , i talentovane za nekoliko vrsta umjetnosti , a nije ni tajna da su odlični đaci u školi . Njih dvije su centar svijeta svojim roditeljima , a oni njihov uspijeh doživljavaju kao svoj , što je nedavno bio slučaj.

 

 

Njihova kćerka je završila još jedan razred osnovne škole ,a to je proslavljeno u školi uz adekvaznu odjeću i balone , i obilježeno je onako kako treba . Naime , zadatak je bio da svi učenici i učitelji obuku bijelu odjeću, a svi su ispraćeni gromoglasnim aplauzom. U nebo su puštali plavo-bijele balone , a Jovana i Sale su to sve zajedno ispratili sa svojom nasljednicom na koju su itekako ponosni , pa su tako zabilježili trenutke koje će pamtiti cijeli život , a i njoj će biti lijepa uspomena kada odraste. Iako Jovana i Sale više ne žive zajedno , oni se trude da podjednako učestvuju u odgoju svojih kćerki . Sale se iselio iz njihovog doma , ali je uvijek tu ako zatreba pomoć ili Jovani ili njihovim kćerkama .

 

 

Preporučeno