Na današnjoj estradi ćete vidjeti mnogo pevača koji su konstantno na metama raznih medija i članaka, a svakako da je Jelena Karleuša uvek na tapetu, jer žena definitivno sve to obožava. Karleuša je imala pregršt hitova dok se bavila pevanjem, a izgleda da je to sada sve po strani, jer se ona donedavno bavila sa Zvezdama Granda, a od kako nije više tamo, ona se posvetila napokon svojim koncertnim aktivnostima.

Karleuša je poznata i po tome što nema dlake na jeziku i voli svašta da kaže na društvenim mrežama, i tako uvek skreće neophodnu pažnju na sebe. Njene izjave znaju stvarno biti kritične, ali nedavno je podelila nešto malo simpatičnije, a i emotivnije što i nismo navikli baš puno od nje.

Naime, otkrila je kako su njena majka i ona teško preživljavale, i to u 90 im godinama prošloga veka, kada su Srbiji bile nametnute sankcije. Majka joj je radila na radiju, a prema njenim rečima, živele su jako teško, i majka joj je imala platu oko 1 evro. Kaže da su se nekako snašle i da joj je prvi put u životu pomogao slavni pevač Jašar Ahmedovski koji joj je dao 500 maraka, i to im je itekako pomoglo u tim danima.

On je sam istakao da je tad mlada Jelena bila veliki talenat za muziku poznata po svom umeću pevanja, te je shvatio da joj je na taj način itekako lepo pomogao, i nije mu žao što je ikada dao taj novac. Koja su vaše mišljenja o Jeleni Karleuši? Pišite nam u komentarima…

Preporučeno