I za danas smo vam spremili jednu super i zanimljivu priču koju ste verujem nekada i čuli, ali je jako poučna, te vam uvek može dobro doći. Znamo da ste do sada sigurno bar jednom, ako ne i više puta čuli da ak oje bojler uključen tokom kupanja ili tuširanja da vas možće udariti strujni udar?

To je svakako jedna od urbanih legendi, ali nije tačna, električni udar vas može pogoditi samo ako su strujni kablovi dotrajali i ako sama elektro instalčacija ne valja, onda i postoji mogućnost za takvo nešto. Također smo čuli da se manje sstruje troši ako je bojler non stop uključen, što je također neistinita stvar. 

Međutim, kada se bojler pokvari u 90% situacija se radi o grijaču, koji jednostavno sa vremenom pregori od starosti, i onda je potrebno samo zameniti grijač. To je za neke ljude jako jednostavan proces, dok imamo i onih koji jednostavno moraju povati majstora jer jednostavno ne znaju baratati sa strujom. 

Mi vam danas donosimo priču o jednom čoveku iz Niša iz Srbije, koji je pokušao da bude sam svoj majstor. Tako je on odvrnuo poklopac koji se nalazio sa donje strane bojlera, a kada je skinuo isti, dole je krenulo da ispada neka smeđa smesa koja je bila napola trula. Naime, radilo se o istrulim kablovima, koji su izgledali kao nekkki prizor iz horor filmova. Da li ste vi ikada videli nešto slično?

Preporučeno