Poznato je koliko su rijaliti popularni u ovim našim krajevima , posebno u Srbiji, te šta sev pravi rijalliti Zadruga sada već evo petu sezonu i koje sve rekorde popularnosti i gledanosti ovaj rijaliti ruši svake nove godine. Poznato je i da je mnogo poznatih i manje poznatih ličnosti prošlo kroz razne rijalitije, te da su neki na rijalitijima izgradili velike karijere. Mnogima je samo zarada bila važna, a mnogima od njih se gubi svaki trag.

Prije same Zadruge dosta gledan je bio i rijaliti Farma, a mnogi sei ne sjećaju ili su zaboravili da je Kristijan Golubović na Farmi imao baš poseban odnos sa pjevačicom Majom Nikolić, a na to je na društvenim mrežama sve podsjetio Mutav Plovak. Jene prilike na Farmi, Kristijan je bio toliko iziritiran ponašanjem pjevačice Maje Nikolić. da ju je krenuo ponižavati pred svim Farmerima koji su se bili našli tu u tom trenutku, a još i pred milionima gledalaca

Prvo ju je bio jurio po sobi, a kada ju je uhvatio, zgrabio ju je za kosu, pa je onda simulirao da ima oralni seks sa njom, te ju je pitao da li zna čemu služi kosa. Ipak, to mu nije bilo dovoljno, pa je pjevačicu bio pribio uz namještaj, te je počeo da simulira da ima pravi seks sa njom: “Zašto samo meni da bude neprijatno dok sam ovo gledao, neka bude malo i vama”, napisao je Plovak uz objavljeni video snimak, koji se nalazi u prilogu. Vjerujemo da ni vama neće biti najprijatnije dok budete gledali ovu scenu.

Preporučeno