Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena zajedno su već 15 godina. Njihov zajednički život je većinom prava idila, ali manje je poznato da su njih dvoje bili u vezama prije nego li su krenuli sa svojom, te prije nego li su jedno u drugome našli ljubav za cijeli život. I dok je Nole bio u vezi sa Lidijom Popović, Jelena je bila u vezi, što je zanimljivo, sa još jednim teniserom, Ivanom Bjelicom Giletom. I u Noletovom, i u Jeleninom slučaju te veze nisu potrajale, a u Jeleninoj vezi su oboje bili i previše mladi

Nakon raskida, Jelena je svoju sreću pronašla kraj Noleta, a na ovu vezu javnost je gotovo zaboravila. Ivan je nakon toga jedno vrijeme bio u vezi sa poznatom glumicom Hristinom Popović, pokušavali su u nekoliko navrata, ali su na kraju krenuli svako svojim putem. Dugo su bili u stabilnoj vezi, ali se na kraju ljubav jednostavno ugasila Hristina je u jednoj poruci koju je objavila na društvenim mrežama objasnila da je njena veza sa Bjelicom završila: ” Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao i vrijednosti kojima se kroz život vodimo. Ali, ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu” – napisala je Hristina tada.

Prema pisanju medija u Srbiji sve ove godine, jelena je Novaka do sada ostavljala tri puta, odnosno, pomišljala je na tako nešto, a da prebrode jednu svoju krizu im je bila pomogla, ni manje, ni više nego Novakova majka: ” Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvijek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz ”– otkrio je izvor blizak Đokovićima, te je dodao:

Ostatak teksta pročitajte OVDJE