Gledaoci popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” ostali su šokirani nakon saopštenja da će emisiju napustiti Jelena Karleuša, a da će na njeno mesto doći Svetlana Ražnatović. Nakon punih 6 sezona, došlo je do smene u stolici gde je dominirala poznata Beogradska plavuša.

Prošlo je skoro mesec dana, od kako je krenula nova sezona Zvezdi Granda, a Ceca se uklopila u strukturu žirija koji čine Ana Bekuta, Marija Šerifović, Violeta Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David. Talentovani mladi pjevači, varnice između članova žirija, ali i novi sukobi nisu zaobišli šou ni u ovoj sezoni. Međutim, kako tvrde oni stariji i iskusniji gledaoci, ipak će se jako teško dostići norma koju je postavila Jelena Karleuša. Međutim, stari član žirija, Jelena Karleuša, ostao je upisan na zvaničnoj stranici “Granda”, a Svetlane Ražnatović nema.

Na sve ovo u poslednjih par dana izašla je i jedna video montaža, u kojoj jedna do druge sede baš Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović. Montažu je neko napravio tako da izgleda da kao njih dve vode emisiju zajedno, što je prosto nezamislivo ako uzmemo u obzir u kakvim su odnosima ove 2 pevačice.

Zna se vrlo dobro da su njih 2 preko dve decenije u jako lošim odnosima i da su jako puta bile po raznim suđenjima. Da li to Grand nešto zna što mi ne znamo, ostaje nam da vidimo.

Preporučeno