Jelena Karleuša je svakako jedna od najpopularnijih pjevačica na srpskoj estradi, a poznato je i da je veliki dio svoje karijere izgradila na aferama i skandalima koji je stalno prate, mada je za većinu njih sama kriva, a i radila je svjesno na njima. Ona je non- stop u medijima, iako već jako dugo nije napravila neku novu pjesmu ili hit, a ipak, zato jer je mala od skandala, uvijek je zanimljiva za medije, te zato i nosi epitet dive. Za nju se zna da je u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem, već 14 godina, te da njih dvoje imaju i dvije kćerke, Niku i Atinu, koje su isto tako veoma poznate i veoma praćene na društvenim mrežama. Nika je inače i miljenica javnosti, kada su djeca poznatih ličnosti u pitanju, a i ona često objavi nešto, što zna često da oduševi i njenu majku

Ipak, vjerujemo da joj nije bilo pravo kada je njena majka Jelena na Instagramu objavila jednu stranicu iz njenog dnevnika, u kojoj je Nika opisala jednu situaciju koju je imala sa svojom dadiljom Biljom, a Nika je svojim nevještim, dječjim rukopisom napisala:

“Ali, brate moja dadilja Bilja me uvijek pita šta sam jela, kao da “vodim računa” . Okej…to boli. A Atina kad pojede nešto mnogo više od mene to je njoj okej i kaže mi da pazim šta jedem. I ti isto Biljo gledaj svoja posla, ženo! Nisi mi mama. A fazon ona je duplo deblja od mene i skoro sam višlja od nje”.– Jelena je uz objavu napisala kako je ovo morala da objavi, mada zna da će se Nika naljutiti na nju jer je špijunira, ali je rekla da joj je sve ovo bilo preslatko , a svi koji su pročitali ovu Nikinu priču su se slatko nasmijali.