Prijeđimo na vijesti iz nacionalne sfere, koje uvijek izazivaju veliki interes. Danas je u našem fokusu Stevan Radivojević, renomirani frizer koji je uređivao frizure brojnih poznatih žena, među kojima su Cece, Anastasija Ražnatović, Marina Visković, Mia Borisavljević i mnoge druge. Nedavno je Stevan gostovao u talk showu uz Miju, tijekom kojeg su postavljali razna pitanja. Njegovi su odgovori, međutim, privukli značajnu pozornost. Zanimljivo, Stevan održava čvrste osobne odnose s većinom svojih klijenata, ali je priznao da je Marina Visković od njega najzahtjevnija kada su u pitanju njegove profesionalne obveze. Ipak, istaknuo je da je ona njegova najbliža prijateljica, unatoč izazovima koje njihov zajednički rad može predstavljati.

Osim što je frizer po zanimanju, Stevan Radivojević je ispričao i da postoje pjevačice koje je blokirao na društvenim mrežama, među kojima je i Jelena Karleuša. Objasnio je da je s Jelenom došlo do prepucavanja, gdje ga je ona blokirala pa odblokirala, da bi na kraju i on odlučio blokirati nju. Unatoč pažnji koja okružuje Jelenu, čini se da nije uznemirena i trenutno uživa u Dubaiju ne priznajući situaciju. Kao rezultat njegovog velikog iskustva u radu s poznatim ženama, Stevan je postao cijenjena osoba u industriji i često mu se povjeravaju njihovi osobni stilovi i tajne ljepote.

Osim svojih frizerskih vještina, Stevan je razvio bliske odnose s nekim od svojih klijenata zahvaljujući svom velikom iskustvu u industriji zabave. Ta mu prijateljstva daju priliku da razumije osobnost, hobije i postignuća svojih klijenata izvan njihove javne slike. Zbog toga je Stevan često uključen u projekte i suradnje svojih klijenata izvan svog salona. Njegove osobne veze s njima također stvaraju osjećaj timskog rada i suradnje koji nadilazi profesionalno područje.

Preporučeno