Kija Kockar domaćoj javnosti postala je poznata prije nekoliko godina, i to tako što ju je njen tadašnji muž, pjevač Slobodan Radanović prevario javno u rijalitiju Zadruga, u prvoj sezoni sa Lunom Đogani. Tada su oni dobili osudu svih, a Kija je naravno dobila ogromnu podršku. Čak je i ušla u tu sezonu, koja je definitivno bila najgledanija, a zahvaljujući podršci publike koju je imala ona je tada i pobijedila.

Nakon rijalitija ona je uplovila u muzički svijet, pa je počela da snima pjesme i spotove, koji su kod javnosti prolazili odlično. Mi vam u nastavku donosimo jednu novost koja je vezana upravo za nju, a radi se o tome da je pjevačica proslavljala svoj 33.rođendan, a ovu radosnu vijest sa svima ona je podijelila iz svog toplog doma, i podijelila je sa svima na društvenim mrežama.

Naime, radi se o tome da je Kija na svom Instagram profilu objavila fotografiju, a u opisu iste ona je otkrila da joj je rođendan, pa je ubrzo nakon toga ona počela da prima čestitke, koje su stizale sa svih strana, a neki od komentara glasili su: “Srećan divan dan i živi svaki dan kao da si tek na početku”, “Srećan rođendan lepoto”, “Srećan rođendan lutko”. Inače, podsjećanja radi, prije nego je odlučila da se bavi muzikom, ona je bila stujardesa, pa je ona nedavno rekla: “Poželim ponekad da se vratim starom poslu, ali bih radila za privatne avio kompanije. Teže je u životu biti stjuardesa, jer moraš da uključiš mozak”.