Kristina Kija Kockar pobjednica je prve sezone rijalitija Zadruga, kada ju je tada njen suprug Sloba prevario javno sa Lunom Đogani. Kija je ušla u tu sezonu i svaki dan je provodila vrijeme sa mužem i njegovom ljubavnicom, a dobila je naravno veliku podršku od javnosti, te je na kraju ona izašla kao pobjednica. Tu popularnost ona je tada iskoristila na pravi način, pa je prvo napisala knjigu, koja se prodavala jako dobro, a onda je uplovila i u muzičke vode.

Imala je dosta zakazanih nastupa, koji su bili krcati i za koje se tražila i karta više, a imala je čak i turneju po Americi, ali u poslednje vrijeme njena popularnost je nekako opala, pa samim tim i njeni nastupi nisu više posjećeni kao ranije. Nedavno se ona pojavila na promociji knjige, u pitanju je roman Jelene Nikolić, a tom prilikom novinari su obavili razgovor sa bivšom pobjednicom, vezano za aktuelnosti u njenom životu. Svjesni smo da ona ima veliku armiju fanova, koji bi mnogo više htjeli da je vide na malim TV ekranima, a novinare je zanimalo da li je ona opet razmišljala o tome da uđe u rijaliti, a na to ona je rekla sljedeće:

“Nikad ne reci nikad, ali nije to ništa skriveno, nisam pregovarala oko toga. Bilo je tu nekih drugih stvari koje su me pitali, razgovarali smo o drugim stvarima, ali ne za ulazak. Nemam pojma, sad u ovom trenutku ne razmišljam o tome – rekla je ona, pa je odgovorila i na to da li je strah od Zadruge, pa je odgovorila: “Ne, zaista nemam. Mislim da je to neka materija koju držim u malom prstu. Znam šta se dešava iza kamera i unutra, tako da nemam nikakav strah, ali nisam razmišljala o tome sad dok me niste pitali”, rekla je Kija. Ostatak teksta pročitajte ovde.