Malo ćemo da se danas bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite pisat ćemo o pobjednici Zadruge, Kristini Kiji Kockar. Naime, ona je imala sasvim običan život, sve dok je njen sada bivši muž, Sloba Radanović nije prevario javno u prvoj sezoni Zadruge. Tada je ona ušla, a narod je bio na njenokj strani, i ostala je do samog kraja i borila se, a na kraju narod je nju odabrao za pobjednicu.

Nakon rijalitija ona je odlučila da uplovi u muzički svijet, pa je snimila jednu pjesmu, a kada je vidjela da je ona dobro prošla, nastavila je i imala je mnoge nastupe koji su bili jako posjećeni. Međutim, izgleda da je njena slava prošla, to barem pokazuje posjećenost na nastupima, o čemu ćemo mi da pišemo u nastavku. Na društvenim mrežama pojavio se jedan video snimak, i to sa nastupa Kije, a koji je slobodno možemo reći šokirao sve.

Naime, radi se o tome da su vjerovatno svi očekivali da na njenom nastupu bude krcato, i da ona atmosferu dovede do usijanja, jer i sama se hvali kako je na njenim nastupima uvijek sjajno, ali ono što su korisnici društvenih mreža imali priliku da vide, i ne potkrepljuje te njene tvrdnje. Na nastupu svega da je bilo desetak ljudi, a većina njih nisu ni znali njene pjesme, koje su inače puštane na plejbek, a ono što je najzanimljivije od svega jeste da ni ona sama nije htjela da isfolira kao da pjeva, nego je cijelo vrijeme šetala po bini i pričala sa ljudima, dok se u pozadini čula njena pjesma, a ljudi koji su tu bili nisu mogli da vjeruju. Ostatak teksta pročitajte ovde.