Vjerujemo da ima jako veliki broj stvari za koje niste nikada razmišljali da se mogu koristiti na neke druge načine. Neke stvari isto tako, uz sebe kriju još poneku funkciju, koja vam itekako može biti korisna u životu, a vi apsolutno nikada niste razmišljali o tome na taj način. Danas imamo jednu jako zanimljivu priču kao što možete da vidite na samoj naslovnoj fotografiji i naslovu. 

Danas govorimo o vozačima, koji uglavnom ne znaju za današnju caku, a to je zašto se njihov ključ na daljinski, još može da iskoristi. On je tu kao što znamo za gepek, i za otključavanje i zalkjučavanje brave, ali isto tako ako se dugme 2 puta pritisne, sa ovom komandom možete zatvoriti ili spustiti same prozore. 

Ovo funkcioniše na način da pritisnete dugme za otključavanje, zatim pustite, sačekate par sekundi i onda drugi puta pritisnete, držite nekih 5 sekundi i vićete odjednom da spustite staklo na vratima. Da li ste znali za ovaj super trik? Jako mali broj ljudi ovo uopšte čita, mislimo na uputstvo za upotrebu auta, ali nemaju sva auta ovu opciju. 

Evo i nekih marki automobila, kod kojih radi ova opcija. Alfa rome, Audi, BMW 3, Ševrole, Krajsler, Dodž, Fijat, Ford, Jaguar, Leksus, Linkoln, Opel Pežo i Tojota. 

Preporučeno