U nastavku ovog vikend članka malo se bavimo sa vestima koje nam dolaze iz Srbije, a kao što možete da vidite po samom naslovu, radi se o svakako najiščeekivanijem suđenju u novijoj istoriji srpskog pravosuđa, a to je svakako ubistvo Jelene Marjanović. “Ne postoji savršen zločin, ima mnogo dokaza ko je pravi ubica i ujedno su to dokazi da Zoran Marjanović nije ubica, tako da su svi verujm na pogrešnoj adresi.

Pronađeno je stopalo ubice u kanalu, pronađeni su biološki materijali i sve je to ostavljeno na jednu stranu, a onda se masovno krenulo pakovati nevinom Zoranu, tako da verujem da je jako blizu presuda da Zoran bude oslobođen svih optužbi”, izjavio je Veljko Delibašić, advokat.

Mi tražimo da nam se dostave određeni dokazi, iako to nije naš posao, po nalogu suda je naređeno da se vidi koji su telefoni bili uključeni na nasipu tog 2 aprila, međutim, mi danas uopšte nismo dobili spsisak tih mobilnih uređaja. Taj podatak postoji u policiji, pominju se neka imena, a očigledno imaju neke veze sa tim nasipom i mestom događaja”, kaže Aleksandar Zarić, koji navodi da je u pitanju oko tridesetak osoba.

Stručnjaci su potvrdili da Zoran Marjanović nije gasio telefon tog dana, a samo je jednom upotrebio mobitel, i to u trenutku, kada je shvatio da se ne javlja već duže vreme”, kaže Delibašić.

Klupko se odmotava u smeru da je već izvesno da to nije Zoran Marjanović, ja nemam ništa protiv. I to blato koje se spominje kao dokaz pada u vodu, tako da ćemo i tu opciju jako brzo da pustimo niz vodu”, kaže advokat Delibašić.

Preporučeno