Kada govorimo o Milanu Popoviću on je domaćoj javnosti jako dobro poznat, a u centar pažnje javnosti posebno je došao i našao se kada je stupio u brak sa poznatom pjevačicom Severinom, a tada su o njihovoj ljubavi pisali svi regionalni mediji. U braku oni su dobili sina Aleksandra, njihov brak nakon toga nije dugo trajao, oni su se razišli, a zbog borbe oko starateljstva nad njihovom sinom oni su započeli rat, koji traje i dan danas.

On je u braku sa njegovom drugom suprugom Bojanom koja je od njega mlađa čak 28 godina, i ona je jedna atraktivna plavuša, koja je opšta suprotnost u odnosu na Severinu. Njih dvoje su u svojoj velikoj ljubavi dobili dva sina Milana i Đorđa, a uskoro će u njihov porodični dom stići i jedna djevojčica kojoj se cijela prodica raduje. Za domaće medije, Popović je otrkio kako su se njih dvoje zapravo upoznali, koliko se vole i da je ona definitivno prava žena za njega, pa je tako on rekao sljedeće:

“Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Bojana studira marketing, iz dobre je beogradske porodice, jako je zgodna, obrazovana, mlada, oštroumna je, snalažljiva i uvek spremna na šalu”, rekao je on, a onda je dodao i ovo: “S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju i te kako da budu hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno”. Podsjećanja radi, Milan i Severina su bili dvije godine u braku, a onda su odlučili da je najbolje da se razvedu, nakon čega je ona ušla u brak sa Igorom Kojićem, fudbalskim menadžerom, a nakon šest godina oni su se razveli, i nisu imali djece.