Pjevačica Jelena Marjanović ub*ijena je brutalno na nasipu u Borči, prije šest godina, tačnije 2.aprila 2016.godine, a tek ove godine cijeli ovaj slučaj dobio je svoj epilog. Iako je trebalo toliko vremna, na kraju ustanovljeno je sa neoborivim dokazima koji su iznijeti na sudu, da je za njeno ubistvo kriv njen suprug Zoran Marjanović, koji je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora, u trajanju od 40 godina. Od kako je Jelena u*ijena, u javnosti su isplivali brojni detalji koji se odnose na porodicu Marjanović, a koji su bili itekako čudni.

Iako su i Zorica i Vladimir Marjanović preminuli, dosta se priča o njihovom odnosu sa pokojnom Jelenom, pa je tako sada privatni detektiv Braca Zdravković analizirao profil Vladimira Marjanovića, pa je tako na samom početku on rekao sljedeće: “Vladimir je bio narcis. On je u toj kući bio gospodar duša. Mislio je da svi u kući moraju da mu budu podređeni”, a onda je dodao i ovo, pa je rekao:

“Pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj je bila potrebna poveća suma novca zbog promocija i reklama, odlučili su se za prodaju nekretnine.Prema navodima sagovornika Kurira bliskog porodici Marjanović, iako oni već duže od decenije žive u poklonjenoj kući u beogradskom naselju Borča do 2016. godine su zadržali stan. Pošto je Jelena imala veliku želju da se vrati na muzičku scenu, krenuli su da to realizuju”, objelodanjeno je već 2016.godine. Ostatak teksta pročitajte ovde.