Jedna od mladih zvezda estrade od koje se mnogo očekuje u sledećim godinama je svakako mlada Zvezda Granda Džejla Ramović, za koju se priča po njenom rodnom Goraždu da su i ona, kao i njeni roditelji te sestre Šejla i Lejla imali jako puno problema, zbog njene navodne emotivne veze koju je imala sa svojom mentoricom Marijom Šerifović.

Navodno je njih najviše bilo dotuklo to što se Džejla nije nikada pobunila na to pisanje, nikada nije demantovala same novinske i internet pisanja, tako da se bukvalno slagala sa svime napisanim. Ako uzmemo u obzir kako žive u jako maloj sredini, onda i ne čudi što ih je cela čaršija gledala jako čudno.

Pa je tako jedan izvor blizak Džejlinoj porodici za medije rekao i ove stvari: ” Njene 2 sestre su joj jednom rekle da se oglasi i da zaustavi silno medijsko nagađanje, ali ona im je rekla da je to sve šou biznis, i da joj ne pada na pamet da dalje neće dizati prašinu. Kako se dalje navodi, baš joj je Marija savetovala d aćuti o svemu, bez obzira na sine posledice koje je mogla da zaradi ne samo ona, nego cela njena porodica.

Ipak je Goražde mala sredina, ne shvata se ovde ništa od toga. Srećom, sad su i oni ljudi polako navikli na sve to, a najgore su prošli njeni roditelji koji su u jeku silnih pisanja, nisu napolje izlazili po nekoliko meseci.

Preporučeno