Kada su u pitanju Dragana Mirković i Toni Bijelić oni su definitinvo jedan od najpoznatijih parova sa naše estradne scene. Njih dvoje su se upoznali na jednom njenom koncertu a u braku su od 1993 godine i odmah nakon venčanja preselili su se u Beč gde žive i dan danas. NJih dvoje su iz ljubavi dobili i ćerku i sina Manuelu i Marka koi danas imaju 19 i 17 godina.

@dragana.mirkovic

#draganamirkovic #birthday

♬ original sound – Dragana Mirković

Ono što ljude kod njihove dece jeste to da donedavno nisu niti imali naloge na društvenim mrežama a tek u poslednja dva meseca imaju naloge na Instagramu. Ćerka je krneula putem sviranje violine, snimi i poneku pesmu te vokalom podseća na majku dok je sin zaljubljenik u auto trke. Nedavno se jako puno pisalo o njemu, jer je u Beogradu uhvaćen na večeri sa ćerkom od Zdravka Čolića.

Ono na što su njih dvoje još ponosni jeste i njihov mutli milionski dvorac u Beču koji se zove Ebenfurt. Dragana je malo pre nove godine pokazala i unutrašnjost dvorca a unutra ima jako puno raritetnih slika, koje je dragana kupovala kada je imala nastupe širom sveta.Međutim, pre par dana, Dragana je za društvenu mrežu tik tok, snimila i manji klip u dvorcu, a sve povodom 55 rođendana.

Naime, na klipu drži balon sa brojem 5, a neko joj dodaje drugu peticu, koju ona ne želi da prihvati. Odmah je dobila jako veliki broj lajkovakao i komentara da ljudi ne veruju da je napunila čak 55 godina. Da li biste vi rekli da Dragana danas ima ovoliko godina? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima?

Preporučeno