Jedna od najpoznatijih pjevačica u Srbiji je svakako Ceca Ražnatović čiji je život u velikoj mjeri obilježio njen brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je devedesetih bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji, bio je poznati kriminalac a u nekim državama bivše Jugoslavije ga smatraju za ratnog zločinca. Prije 23 godine Ceca je bila gošća u emisiji kod poznatog voditelja Milovana Ilića Minimaksa, te je tada oko vrata imala zaista raskošnu ogrlicu, koja je svima zapala za oči, a na društvenim mrežama i danas se priča kako se Ceci nakon te emisije bila javila jedna žena koja je tvrdila da Ceca ima dijamantu ogrlicu koju je Cecin muž ukrao na ratištu od njene sestre koja je preminula

Ova priča nikada do kraja nije bila provjerena, a interesantno je da se na internetu mogu naći snimci svih Minimaksovih emisija osim ove sa Cecom u kojoj ima ovu ogrlicu. Sada se, nakon mnogo vremena medijima javila i Mirjana Milosavljević koja je inače Ceci prodavala nakit koji je ova nosila u svojim spotovima, i na društvenim okupljanjima, pa je sada konačno objasnila o čemu se tu radi.

Mirjana je u to vrijeme živjela i radila u Pragu, te se bavila prodajom ekskluzivne bižuterije, a mnoge klijente je imala i u Srbiji. Radila je kopije najskupljih unikatnih ogrlica na svijetu, a jedan od njenih klijenata je bio i Cecin muž, ali i Dragana Mirković, Jovana tipšin. Njen muž ju je bio upoznao sa Cecinim mužem, i ona mu je jedne prilike bila odnijela neke svoje radove na stadion Obilića, a on je bio pozvao Cecu koja je na kraju uzela skoro sve što je Mirjana donijela, mada to nije bilo niti malo jeftino.

Ostatak pročitajte OVDJE