Ana Đurić domaćoj javnosti poznatija kao Konstrakta, predstavljala je Srbiju na Evroviziji, a nakon toga ona se u potpunosti povukla sa javnce scene, tačnije nije više toliko zastupljena u medijima kao ranije, a tu i tamo nastupa po raznim festivalima po cijelom regionu. Nakon što se završilo takmičenje ona je jednom prilikom rekla da jedva čeka da se vrati u svoju svakodnevnicu, što je očigledno i uradila.

Nedavno je ona na svojim društvenim mrežama objavila jednu fotografiju sa kojom je izazvala lavinu komentara i pravo oduševljenje kod svojuh pratioca, i to kako zbog toga što rijetko objavljuje fotografije, tako isto i po tome što je po ko zna koji put pokazala da je ona jedinstvena. Naime, radi se o tome da je ona na svom Instagram nalogu objavila jednu fotografiju kpja je nastala na plaži, a ono što je mnoge iznenadilo ona nije pozirala u kupaćem kako se to očekivalo, nego naprotiv bila je odjevena u crno od glave do pete, još je imala i kapuljaču na glavi.

Naravno da su odmah počeli da se nižu komentari, a neki od njih glasili su: “Konstrakta opet otkrila tajnu zdrave kose Megan Markl”, “Održala lekciju svim ovim pevaljkama što se slikaju gole, a onda se pitaju što ih niko ne doživljava kao umetnice”, “Umetnica mora biti obučena na plaži”, “Kako ona mene svaki put oduševi, pa čudo jedno”, glasili su samo neki od komentara. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno