Poznata Marija iz Žikine dinastije, je iznenada preminula u 57 godini života, a ta vijest je pogodila ne samo Srbiju nego cijeli Balkan kako je preminula tako rano? Uveliko se spremao novi nastavak “Žikine dinastije”, gdje je ona sa Bobom, svojim mužem iz filma sa koji su zapravo i krenule Lude godine, trebalo da glumi baku sa svojih jako puno unuka. 

Vjerujemo kako bi ovaj nastavak bio osiromašen sa time što ne bi bilo popularnog Žike, ali su producenti jako dobro znali šta rade. Podsjećamo, mlada Rialda je balkansku slavu stekla u Žikinoj dinastiji kada je imala samo 13 godina. Nakon snimanja komplet serijala, nije se posebno zanimala sa glumom, tako da je prije ratnih dešavanja u 90 im godinama prošlog vijeka otišla u Englesku gdje je živjela do 2006 godine. 

Tada se nakratko vratila u Srbiju, da bi preselila u Atinu, gdje je živjela do svoje smrti. Ona je u Londonu pisala knjige, bila je u braku, ali nikada nije mogla da ima djece. Svi su u doba Žikine dinastije bili ubjeđeni da između nje i Bobe, to jeste Vlade ima nešto više, ali to su bile samo priče koje su se vrtile po tadašnjim tabloidima. 

Njeno udato prezime je Šebek, ali ostaje prava misterija ko je u stvari njen suprug, jer se sa njime nikada nije pojavila u javnosti. 

Preporučeno