Dovoljno je danas samo da zapratite vašeg omiljenog pevača ili pevačicu i da jednostavno vidite njegov privatni život kao na dlanu. Ljudi su danas postali opsednuti društvenim mrežama, i jednostavno to je jedini način da upoznate neku poznatu osobu, a to pre nije bio nikako slučaj, niti je bilo moguće da se vidi nešto takvo. 

Srpska estrada je naprosto eksplodirala u poslednjih godinu dana po tom pitanju, a svi profili jednostavno vrve od glamura i precenjenih stvari koje su plaćane sa jako puno novca. Najtužnije je to što su čak i starije kolege krenule za tim trendom, pa onda vidimo jednog Miroslava Ilića koji se slika sa novim Rolexxom u prvom planu. 

Mi danas govorimo o jednoj srpskoj pevačici koja je krenula sa sela, ono se zove Čatrež, a odatle je svaki dan Rada Manojlović išla na audicije za Zvezde Granda. Njen život je definitivno bio jako težak, majka joj je umrla kada je imala samo 12 godina, tako da je ona odrasla faktički u pubertetu, jer se morala brinuti za mlađeg brata amlo posle i za rođenog oca. Krenula je kuhati, sređivati kuću, tako da Rada faktički nikada nije imala ni normalno detinjstvo. 

Ovih dana ekipa jedne srpske televizije je obišla njeno selo, a ona je sada kada ima malo više para uložila u renovaciju kuće, ocu je kupila nove mašine za rad u polju, ograda je uredno ofarbana a iza velike kuće imamo i štalu i kokošinjac. Rada se ne stidi svoga rodnog mesta za razliku od ostalih pevača koji to uredno kriju.

Preporučeno