I danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, za koju vjerujemo da će vas zanimati, a ovakvih ili sličnih tema skoro svakodnevno imamo priliku da pročitamo na internetu, a to je već odavno postalo popularno i na društvenim mrežama, gdje korisnici dijele svoje probleme, iskustva i razne priče, a neke od njih nas zaista mogu ostaviti bez teksta, kao što je slučaj i sa našom današnjom pričom.

Naime, poslednjih nekoliko godina na našim prostorima počele su sve više i više da se pojavljuju prodavnice sa polovnom robom, i ono što je zanimljivo mnogo je onih koji odlaze tu kako bi sebi kupili neki komad odjeće. U svijetu to je već prisutno odavno, pa čak i neke slavne i jako bogate ličnosti kupuju u ovim pordavnicama jer se u njima mogu naći unikatni komadi odjeće za vrlo mali novac. Sigurni smo da ste čuli i to da kada neko kupi nešto polovno da u nekim slučajevima nađu nešto zanimljivo, poput novca ili nekih drugih stvari.

Mi vam u nastavku donosimo priču jedne žene koja je na društvenim mrežama izazvala brojne reakcije, ali isto tako u veliki broj komentara. Ova žena je otišla u jednu radnju polovne robe, i tu joj je za oko zapao jedan crveni komplet, tačnije sako i hlače, koji joj je jako lijepo pristajao, tako da je ona odlučila da ga kupi, a kada je došla kući pronašla je jednu poruku, koja je i više nego jeziva, a u kojoj je pisalo: “Sahranite me u ovom kompletu”. Nakon njene priče ljudi nisu prestajali da nižu komentare, a bilo je i onih koji su se našalili na ovu priču.