Darko Lazić je u posljednih par godina doživio pravu kalvariju, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Znamo da je on vjerovatno najluđa “glava” na cijelom Balkanu, i da nije bilo njegovog temperamenta do sasda, napravio bi sigurno duplo bolju karijeru nego što je današnja. Povezivali su ga sa lošim likovima, da se drogira, da je prevario svoju prvu suprugu i šta sve ne. 

Prije 2 godine je doživio strašnu saobraćajnu nesreću kada je zamalo izgubio glavu, a cijelu 2019 godinu je proveo po bolnicama, kad amu je karijera skoro propala, i kako glase priče po kuloarima, tada se zadužio bliuzu milion eura, koje još uvijek vraća ljudima, i to jako opasnim mocima koji su iz kriminalnog miljea. Mirso Švicarac je jedan od njih, te ga je on sada uzeo pod svoje i kontroliše njegovu cijelu karijeru. 

Darko Lazić je u tom periodu dobio preko 130 kilograma, i opasno ugrozio svoje zdravlje sa tom kilažom, i na kraju je operisao želudac, tako da danas ima preko 50 kilograma, i može se reći da je skinuo skoro sav višak koji je imao. Nedavno mu je preminuo i otac, koji je uradio istu operaciju kao i on sam, te ga je to koštalo života. 

U kolikim je problemima ‘pokazuje i podatak da su ga neke kolege počele prozivati poput Đanija i Zorice marković, koji ga terete za jako veliki dug, ali ga ne diraju jer mu je otac tek nedavno preminuo. Sve je to Dartko čuo preko medija, i poručio je Zorici Marković da ako ima kakv dug, neka ga slobodno nazove na telefon.

Preporučeno