Svakog dana skoro imamo priliku da pročitamo neke novosti koje nam dolaze sa raznih morskih destinacija, a svjedoci smo da najzanimljivije priče i situacije upravo nam dolaze sa raznih plaža, gdje se desi nešto zanimljivo o čemu se kasnije danima priča i što završi pretežno na društvenim mrežama. Pisali smo nekoliko puta o tome da su omiljene morske destinacije, barem kada su građani Srbije u pitanju, Crna Gora, Hrvatska, Grčka, dok se tu našla i Turska poslednjih nekoliko godina.

Ove godine kada su u pitanju ljetovanja imamo priliku da na društvenim mrežama vidimo razna iskustva vezano za cijene ove godine koje su dosta drugačije i visočije u odnosu na prethodne godine, pa vam tako u nastavku donosimo još jednu priču. Još jedna priča turista donosimo vam u nastavku, a radi se o tome da se turisti ne iznenađuju vezano za račune i cijene u stranim državama, nego je to slučaj i sa našim odmaralištima, a upravo tome svjedoči jedan video snimak koji je nastao na Zlatiboru, i koji je završio na društvenim mrežama.

Jedna djevojka je objavila video snimak na društvenim mrežama, tačnije na TikToku, i ona je dobila račun za dvije kafe, vodu i sok i to je sve poprilično iznenadilo. Tako je ona upitala sljedeće: “Dođete na Zlatibor, odlučite da popijete kafu ovde, nije strana zemlja. Dve kafe, voda i Coca-Cola, molim lepo, 1.055 dinara. Šta 1.055?”, upitala je ona, dok je u opisu videa napisala: “Zlatibor nije skup, takođe Zlatibor”, aludirajući na račun koji je dobila, a cijene su je očigledno neprijatno iznenadile, te je par puta upitala šta je tačno 1.055 dinara?! Ostatak teksta pročitajte ovde.

@itsmesanjaa

#fypシ #fyp #viral #zlatibor

♬ original sound – Sanja 🦋