Nedavno je na Festivalu u Nišu održana i premijera filma ”Toma” koji govori o životu poznatog pevača narodne muzike Tome Zdravkovića i o njegovome boemskom životu. Sa tog festivala se ipak pokazala jedna jako loša slika, kada je Dragan Bjelogrlić bukvalno pretukao ispred očiju kamere restorana ekskluzivnohg hotela i to u 4 sata ujutro.

Toma Zdravković, iako jako dugo vremena nije sa nama, i dalje žive njegove prelepe pesme, i verujemo da će tako da bude još jako puno godina koje su pred nama. Film uskoro počinje da se prikazuje u kinima u celoj regiji, a oni koji su ga do sada videli su većinom imali samo pozitivne kritike na film. Ipak, poznata pevačica iz Tominog doba, Lepa Lukić se itekako poćalila samim medijima, kako je njen lik ipak napravljen jako loše, i da će o tome ozbiljno da porazgovara sa režiserom samog filma, Draganom Bjelogrlićem.

Ona je bila na premijeri filma u Beogradu, i prema njenom mišljenju, njen lik, lik Predraga Gojkovića Cuneta i Predraga Živkovića Tozovca su predstavljeni sasvim pogrešno, te da je sve preneseno jako pogrešno, i da je Dragan itekako napravio par jako velikih grešaka.

Ona smatra da su ljudi koji su radili na tom filmu trebali i nju da kontaktiraju, a smatra da glumica Olivera Bacić koja tumači njen lik niti malo na nju ne liči, ne liči ni na fizički način, niti ima tu neku potrebnu energiju koju je ona imala u tim godinama. Da li ste vi uopšte pogledali ovaj film? Pišite nam u komentarima…

Preporučeno