Širom Balkana je poznato postala da pravu ljubav Emina Jahović priželjkuje a verovala je kantautorka da će sa Mustafom Sandalom ostariti rodila mu je dva sina Jamana i Javuza, zajedno su nadogradili njegovo bogastvo, na veliku žalost u jednom trenut poput srušene kule od karata sve je nestalo pa čak i sećanje da je nekada bilo lepo, bar što se muzučara tiče.

Naime, Turčin je po razvodu odlučio da potpuno skrajnje činjenicu da kao bivši muž i otac ima obaveze te ga već godinama pevačica “juri” po sudovima ne bi li izdejstvovala prava za svoje naslednike. Tumačenje mnogih je da to među njima prava ljubav nikada nije bila, jer da jeste za posledicu ne bi imalo ovakvu vrstu ophođenja.

Tako je uprkos svemu ljubav Emina Jahović prema ocu dece i dalje oseća, ne onu partnersku naravno pričala je davno da su se ta jaka osećanja kao i strast ugasili još dve godine pre razlaza. Prijateljsku brižnost, i pažnju ona ima potrebu sa bivšim da deli, najpre zbog svojih sinova koji to posmatraju i upijaju, a zatim i zbog sebe same jer je pozitivna osećanja okrepljuju i inspirišu, na kraju krajeva nije tajna da Emna važi za odličnog prijatelja, pa što to ne bi postala i bivšem suprugu.

Zatim jedan od onih koji mogu posvedočiti tome koliko je pevačica posvećena kao prijatelj je državni sekretar u ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Enes Buhić, sa kojim se ona nedavno i fotografisala pa izrazito zanimljiv, možda pomalo i provokativan sadržaj podelila sa pratiocima na Instagramu. Ostatak čitajte ovde. 

Preporučeno