Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, koja je slobodno možemo reći proključala u poslednje vrijeme, pa tako skoro svakog dana imamo priliku da saznamo neku zanimljivost koja se odnosi na neke od naših javnih ličnosti. Naime, mi ćemo danas da pišemo o pjevačici Jeleni Karleuši, koja je jedna od naših najpoznatijih pjevačica na estradi.

Prije nekoliko mjeseci ona je domaću javnost šokirala sa viješću da se ona i Duško Tošić razvode poslije 14 godina braka u kojem su dobili kćerke Atinu i Niku. Mnogi su ovo očekivali, mada je bilo i dosta onih koje je ova vijest itekako iznenadila. Međutim, ono što je zanimljivo jeste da taj brak još uvijek nije okončan, pa tako mnogi misle da još uvijek ima nade za njih dvoje. Mi ćemo danas da pišemo o njihovim sudbinama i to kroz prizmu horoskopa.

Naime, radi se o tome da u njihovom odnosu vlada Venera i katu, a njih dvoje su popularni keramički partneri, tačnije oni su u braku bili i u prošlom životu, tako da oni samo nastavljaju ono što je već započeto. On je jarac, dok je ona lav, međutim, oni se ipak sjajno nadopunjuju, mada to tako u javnosti i ne izgleda tako. Kada je riječ o sljedećoj godini, Jelena će se u potpunosti posvetiti svojoj karijeri ali i privatnim planovima, a ljubav će da joj bude u drugom planu. Stoji joj da će početkom 2024.godine imati jednu romansu koja neće trajati dugo, a stoji joj i to da je moguća čak i beba kada bude imala 48 godina.