Darko Lazić je jedan od pjevača koji je jako brzo napravio jako dobru karijeru, i koji je od Zvezdi Granda stigao do toga da ga porede sa Šabanom Šauliće, i da ga smatraju za jednim od njegovih legitimnih nasljednika. Čovjek sa sjajnim rasponom glasa, koji bi do sada napravio jako veliku i dobru karijeru, ali ga je njegova luda glava omela u svemu tome. 

Svi znamo kada je prije samo par godina vozio preko 200 na sat. Prevrnuo se sa svojim BMW-om i proveo preko mjesec dana na aparatima. I tada nmije bio disciplinovan, izlazio je iz bolnice na svoju ruku i to ga je koštalo toga, da danas jedva hoda na svoju desnu nogu. Čak i koristi štap u nekim prilikama, ako kažemo da je u tom periodu dobi opreko 50 kila, onda možete samo da zamislite koji je to bio napor za njegovu nogu. 

Morao je pod hitno da smrša, ali i tu je pokazao svoju nedisciplinu, te nije ispoštovao niti jednu dijetu. Međutim, kada od debljine nije mogao da se sagne da zaveže pertlu, shvatio je da je vrag odnio šalu. Otišao je na operaciju želudca, sa kojom je smršao nevjerovatnih 60 kila, i bio je prosto za ne povjerovati kada se vidi kako je izgledao. Isti recept je prepisao i njegov otac, ali se situacija iskomplikovala i on je preminuo prije 10 ak dana. 

Sada je Darko Lazić zajedno sa svojom porodicom na zasluženom odmoru na Zlatiboru, a uradio je nekoliko Insta storija, i niko ne bi ništa ni primjetio jer je u debelim jaknama, ali njegov posljednji stori odaje jako mršavo izdanje ovog pjevača. Vaša mišljenja?

Preporučeno