Mlada pjevačica Anastasija Ražnatović domaćoj javnosti postala je poznata prvenstveno zbog njenih roditelja, Željka i Cece. Od malih nogu ona i njen brat Veljko meta su domaćih medija, a sada posebno, jer oboje su odrasli ljudi, koji imaju svoje poslove. Anastasija je krenula majčinim stopama, pa se upustila u svijet muzike, a talenat je itekako naslijedila od svoje majke, i možemo reći da joj za sada dobro ide.

Njen brat Veljko odlučio je da se bavi profesionalnim boksom, i on je već par godina u braku sa Bogdanom sa kojom je dobio sina Željka, ali naša današnja tema bit će Anastasija i njen privatni, tačnije ljubavni život. Nedavno je domaća javnost saznala da je ona u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom, kojo godinama igra fudbal u Španiji. Mnogi su se iznenadili na ovu vijest, jer samo par mjeseci je prošlo od njenog raskida veze koja je trajala skoro pet, godina, pa su mnogi bili mišljenja da je ona požurila.

Kako god, oni u svojoj ljubavi uživaju, a s obzirom da on najviše vremena provodi u Španiji zbog fudbala, Anastasija stalno tamo putuje, a koliko je njihova veza ozbiljna govori i činjenica da oni planiraju da otpočnu zajednički život, a Anastasija je spremna da sa njim ode i u Tursku odakle je mladi fudbaler dobio sjajnu ponudu. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa tako vrlo često imamo priliku da vidimo fotografije iz njihovog ljubavnog gnijezda, a Anastasija je sada objavila i jedan video snimak, koji je mnogima bio zanimljiv, a koji možete pogledati ispod, pa nam vaša mišljenja pisati u komentarima. Ostatak teksta i video snimak pogledajte ovde.

Preporučeno