U nastavku današnjeg članka malo govorimo o tipovima ljudi koji se mogu pronaći na društvenim mrežama. Tamo se može pronaći jako puno ispovedi, koje su većinom istinite, a kada samo vidimo kakve sve storije tu možemo pronaći, jednostavno nas prožme neka tuga, i slomimo se nad sudbinama nekih ljuddi. Tada jednostavno shvatimo da naš život i naši problemi koje imamo u tom trenutku i nisu baš toliko veliki i nepremostivi.

Devojka o kojoj danas govorimo, dolazi iz Srbije, Kruševljanka Maja koja ima 23 godine je bila potpuno sigurna da sa njom nešto nije nikako u redu. Nakon što bi imala se ks sa svojim dečkom, ona bi svaki mogući put briznula u plač. Nju je ova jako loša navika pratila da joj je na kraju pretila da prekine njenu vezu, nikako dečku nije mogla da objasni šta se sa nje baš svaki puta desi. Čak je i drugarice pitala da li imaju takve problema, ali nijedna nije imala sličan problem. Činjenićno stanje je to, da svi imaju osećaj radosti posle seksa, samo je ona jako tužna.

To je nju počelo da demorališe, a već je bila na ivici da potraži lekarsku pomoć, međutim, na internetu je pronašla info, da su suze jako normalna pojava kod jedne žene nakon samog čina se ksa. Ali, postoji razlog zbog kojeg ljud i plaču posle sek sualnih odnosa, a za svaki su odgovorni hormoni. Nakon same predigre, luči se hormon sreće, koji dovodi kod nekih osoba i do pojave suza, ali radosnica. Da li ste vi imali sličnu pojavu i iskustvo?

Preporučeno