Kako ste i sami mogli da zaključite danas vam donosimo jednu potresnu i jako tužnu priču, koja nam dolazi iz Srbije, tačnije iz Leskovca, a riječ je o djevojci po imenu Milica Mršulja, koja ima 28 godina, i koja ima jako potresnu životnu priču. Nju je majka ostavila kao bebu usred zime, na snijegu u kutiji pored kontejnera. Ona je danas uspješna žena, a za domaće medije ona je otkrila kako je uspjela da se izdigne iz cijele te situacije i da ono što je najbitnije postane najbolja verzija sebe.

Tako je ona za medije izjavila sljedeće:”Ja sam rođena 1994. godine na Kosmetu – Gnjilane, i jedino što znam jeste da sam ostavljena po zimi, u kutiji kraj kontejnera. Moja majka me je tamo ostavila i otišla, a potom me je našao neki slučajni prolaznik koji je pozvao policiju. Znam da je bilo jako hladno, ja sam bila u kutiji, bila je subota u Ulici cara Lazara, a ja ostavljena da umrem – započinje svoju priču mlada Milica, danas srećna žena i još srećnija majka”, rekla je ona.

Njoj su tugu nadomjestili roditelji koji su je usvojiloi i njen život učinili ljepšim, ali ipak se desilo nešto što ju je ostavilo bez teksta: “Ja sam živela kao i svako dete srećna i bezbrižna sam bila, moja porodica koja me je usvojila mi je pružila sve, ali jedan dan mi je promenio život iz korena. Naime, tokom rata igrala sam se napolju sa decom i oni su mi rekli kako sam ja usvojena i da nemam ni oca, ni majku. Tada su počeli da “ratuju” sa mnom jer sam ja neko ko nema nikoga”, rekla je. Ostatak teksta pročitajte ovde.