Društvene mreže su mjesto na kojem možemo da vidimo sve i svašta, a na većinu stvari se zaista od srca nasmijemo i tu možemo da provodimo sate i sate listajući video snimke i fotografije koje korisnici postavljaju. Ali sa druge strane imamo i one ljude koji postavljaju zaista čudne, morbidne video snimke, i to sve zarad malo popularnosti, kao što je slučaj i sa našom današnjom temom.

Naime, radi se o jednom video snimku koji se pojavio na društvenoj mreži TikTok, a koji je od strane korisnika okarakterisan kao najbizarniji i najmorbidniji snimak koji su oni do sada imali priliku da vide, a riječ je o jednoj majci koja je dobila veliku osudu javnosti. Riječ je o video snimku na kojem se vide tri djevojčice i jedan dječak dok igraju u krug, a na podu se nalazi jorgan i na njemu mobilni telefon sa slikom jednog muškarca.

U opisu video snimka piše: “Danas mi je bivši preminuo u 15 časova od onog sekunda kada je decu svoju psovao“, a iza svega stoji majka mališana iz videa, koja „tjera svoju djecu da igraju oko ‘m*tvog oca“. Komentari su samo počeli da se nižu, a neki od njih glasili su: “Šta god da se dešava između dvoje ljudi treba da ostane samo njihova stvar, a decu treba zaštititi od tih stvari!“, „Bože pomozi“, „Nažalost neki roditelji ne shvataju da ovako dugoročno emocionalno oštećuju decu“, „Psiho ponašanje! Kad porastu i razumeju ovo će ih poremetiti za ceo život. Možda je bio gad al je njihov otac!“, „Strašno, daleko bilo“. Ostatak teksta pročitajte ovde.