Svet modernih tehnologija su svakako zasenile nove kategorije ljudi na društvenim mrežama a to su svakako influenseri. To su osobe koje ssu na neki svoj način postale popularne, i na taj način su stekli jak oveliki broj fanova, koji su ih počeli gledati kao neke svoje heroje i na taj način ih neki i kopiraju. Dosta njih itekako loše utiče na svoje pratitelje, a jednoj od takvih mi govorimo u nastavku našeg današnjeg članka. 

Niki Zompuli 9ima samo 28 godina te je fitnes instruktorka koja je izazvala buru besa na Instagramu nakon što jeporučila mamama da “beba nije opravdanje za zapušten izgled”. Ona inače ima i ćerku od 2 godine, koju forsira na svojim snimcima koji su posvećeni fitnesu i zdravoj prehrani. “Razumem koliko je teško i izazovno biti majka, ali to nije izgovor, živeo razlog zar ne? Ako imate volje, naći ćete načina, nemojte samo da tražite izgovore.

Čak i sa malim detetom možete da vežbate, ali ne, puno je lakše ležati i gledati TV i grickati čips. Ja sam napravila vrhunsku kućnu teretanu u svojoj garaži, ja živim od fitnesa, ne morate imati kućni studio, dovoljno vam je i par kućnih tegova da biste samo krenuli. Želim da moja ćerka vidi da uvek odvajam vreme za trening, da se zdravo hranim, i to naravno da prenesem na nju. Deca će kopirati ono što vi radite, zato morate da im budete dobar primer”, izjavila je ova poznata influenserka. Vaša mišljenja? Da li je ona u pravu ili ne.. Pišite nam u komentarima.

Preporučeno