Danas ćemo da se bavimo sa jednom veoma poznatom glumicom sa naših prostora, a riječ je o Ljiljani Jakšić, koja je domaću javnost iznenadila kada je ostala trudna u 52.godini života. Ona je na svijet donijela djevojčicu Dariju, koja je sada već odrasla, i krenula je u treći razred osnovne škole, a glumica je za nji veoma vezana. Koliko je ona ponosna majka, dokazuje vrlo često, tako što objavi fotografije svoje djevojčice, a nedavno je uradila isto, pa se može vidjeti kako mala Darija pozira sa ruksakom, kao pravi mali školarac.

Naime, glumica je jako dugo radila na tome da se ostvari kao majka, i na kraju je to i uspjela, a kako je Darija krenula u treći razred, ona je odmah prvog dana već oduševljena i prepuna je pozitivnih utisaka, pa je Ljiljana to odlučila da podijeli sa svima, pa je na samom početku rekla: “Već prvi dan je zaključila da ima najdivnije drugare. Dobila je predivnu učitejicu i učitelja, koji će se smenjivati, pošto je u celodnevnoj nastavi. Stvarno voli da ide u školu, ali na pitanje šta ti se najviše sviđa, njen odgovor je “pauza za ručak”. (smeh) Obožava da se igra, a voli malo i da se pravi važna pred drugaricama jer ume da napravi „zvezdu“, „stoj“ na rukama, „most“, rekla je ona.

Poznato nam je i to da je za vrijeme pandemije korona virusa glumica jedva sastavljala kraj sa krajem, a sada je ona odlučila da priča i o tome pa je rekla: “Veliku zahvalnost dugujem bliskim prijateljima koji su pritekli u pomoć kada su shvatili da ne primam platu. Advokatska kancelarija „Butolen“ načinila je divan humanitarni gest i za moju predstavu uplatila godišnju donaciju. Rekli su mi da su je gledali nekoliko puta, da su oduševljeni i da bi voleli da što više ljudi u njoj uživa. Zahvaljujući toj donaciji, koju ću odraditi čim se steknu uslovi, Darija i ja smo relativno lagodno prošle kroz ovaj krizni period”, rekla je glumica. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno