Verujemo da ste do sada jako puno puta čitali o ovakvim i slicnim temama koje su se dešavale na domaćim svadbama To je svakako kruna ljubavi jednog para, a njihovi roditelji se skoro celi život spremaju a taj svečani čin da udaju ćerku ili da ožene sina. Međutim, u nekim jako retkim situacijama nešto pođe krivo i sve se završi jako loše, a jedini i pravi gubitnici su mladenci, koji umesto da imaju lepa, sa sobom zauvek ponesu i ružne emosije sa iste.

Međutim, ne mora uvek tako da bude, neke svadbe završe u još veselijem tonu od zamišljenog, pa se onda mesecima posle priča i govori samo o toj jednoj te istoj svadbi. Međutim,društvene mreže su pune ispovedi žena i muškaraca koje su doživeli na nekim svadbama, a koje se pominju u negativnom kontekstu. Mi vam tako danas donosimo jednu više nego zanimljivu priču koju delimo sa vama.

Marijana Iz Beograda ima jedno više nego loše iskustvo, jer joj se udavala prijateljica koaj je u jako dobrom imovinskom stanju, štaviše, i njen budući muž je bio bogat tako da je već tada imala pritisak šta za ovu svadbu?! Tako je mesecima štedela da kupi svečanu haljinu kao i poklon, a na dan svadbe se zaputila u jedan ekskluzivni prestonički klub.

Na ulazu ju je dočekao momak iz osiguranja koji je rekao da skine jaknu i da za to mora da mu plati 200 dinara. Na kraju kada je završena svadba, za stol gde je sedila sa prijateljicama došao je konobar sa računom od 17.800 dinara. Zemlja se otvorila pod njom u tom trenutku…

Preporučeno