Pogrebna preduzeća igraju važnu ulogu jer se brinu o tome da vaši najbliži budu sahranjeni i zbrinuti na vreme, ali opet sa druge strane, oni su itekako trn u oku svima, jer u poslednje vreme bez obzira na veliku krizu, itekak onabijaju svoje ionako visoke cene.

Nažalost, u našim državama se dobar dio ljudi koji rade u javnom sektoru trude samo da vam uzmu novac, a onda ih baš briga za vama, i ne završe posao kako i treba. U svemu se može malo i zabrljati, ali kada je reč o ovako ossetljivim temama, onda je čovek posebno osetljiv, jer kada se greške naprave u ovom sektoru, to je jednostavno zaa ne opraštanje.

Tako se izgleda dešava i u pogrebnim preduzećima jer se jako često desi da ukopaju pogrešnu osobu, a onda ožalošćeni mogu samo da naprave jako gadne stvari, a to niko ne bi želeo, zar ne? Takav je primer Marka iz okoline Bosanskog Broda u Bosni i Hercegovini, a koji je pre 10 godina dobio papir od groblja da potpiše da je u grobu njegov otac, mada oni znaju da je tamo sahranjen čovek koji je visočiji i teži bar 30 kilograma od njihovog oca. To je potvrdio i njegov sestrić Goran koji kaže da ovu misteriju nikako ne mogu da reše i da dolaze na grob pogrešnom čoveku a ne Markovom ocu. Da li ste ikada čuli za nešto slično?

Preporučeno