I ovaj vikend žemo na žalost malo da govorimo o crnoj hronici bez koje apsolutno ne može da prođe niti jedan jedini dan. Vest koja je sigurno glavna u medijima ove subote u Srbiji jeste da je čovek bukvalno zaklao svoju suprugu, a kasnije presudio sam sebi, tako što se obesio. 

Crna hronika, ubistva, silovanja, maloletnička delikvencija, sve je to ono što nas dočeka na veb portalima svaki dan, a društvene mreže su glavne u širenju ovakvih vesti, jer je definitivno 90% publike na ovim mestima. Mi danas govorimo o Americi, i gradu Čikago koji je po stepenu zločina u odnosu na broj stanovništva grad broj 1 po kriminalnim delima u celoj zemlji. 

Samo u poslednja 2 meseca imali smo par ubistava koja su se dešavala na otvorenom i to nekada čak i u ventru samog grada. Nedavno je upucan i jedan poznati reper, koji je tek bio izašao iz zatvora, a imao je samo 31 godinu. Tak oje porota ovih dana osudila Marka Radvajna i zo za drugostepeno ubistvo, jer je smaknuo svoga sina koji ima tek 13 godina. Verovali ili ne, sin ga je uhvatio da nosi crveni grudnjak i da jede izmet iz dečje pelene?!

Sve se ovo desilo sda već davne 2012 godine, a dečak je nakon brakorazvodne parnice pripao ocu, a njegovo telo je pronađeno u obližnjoj šumi. Ovaj slučaj je ponovo aktivan u Sjedinjenim Američkim Državama, jer Marko ima pravo na saslušanje i mogućnost izlaska iz zatvora jer se celo vreme ponašao korektno u istom. Podsećamo, on se na suđenju branio da mu je sina ubio planinski medved. 

Preporučeno