Naša današnja tema će da bude jedna od najkontroverznijih rijaliti učesnica, a i sami ste mogli da zaključite da je riječ o Maji Marinković. Ona je inače učesnica u aktuelnoj šestoj sezoni Zadruge, i glavna je tema trenutno, jer kako stvari stoje, nekoliko muškaraca je tu koji se bore za njenu pažnju, a među njima je i bivši dečko njene jako dobre prijateljice Stanije Dobrojević, a riječ je o Marku Markoviću. I za njim su djevojke odlijepile, pa su tu Anita, Ana i Milica koje se bore za njegovu pažnju, a jedno vrijeme u igri bila je čak i Maja.

Oni su se opet zbližili, a na žurci su bili jako prisni, tako da nam ostaje da vidimo da li će se nešto između njih desiti ili ne. Bivša učesnica Zadruge, Marijana Zonjić bila je gošća u emisiji “Za druga”, koja se emituje na RED televiziji, i ona je tom prilikom otkrila jednu tajnu još iz Zadruge 2, a koju i nije znao baš mnogo ljudi. Naime, ona je rekla da je Maja prema Marku gajila simpatije još tada, i da je to razlog zbog kojeg su ona i Stanija prekinule svoje prijateljstvo. Marijana je dalje rekla:

“E, ja ću vam sada otkriki jednu tajnu iz “Zadruge 2”, ne znam koliko ljudi to zna… Bili smo zajedno Marko, Maja, Stanija i ja, tada smo se družile nas tri, bile smo “najbolje prijateljice”. Bilo pa prošlo, hvala Bogu. Maji se Marko svideo od starta, otkako je ušao, tako da su ovo stare simpatije, bar što se tiče Maje. Međutim, Maja je tada fizički izgledala potpuno drugačije, bila je druga osoba, a Marka su tada privlačile druge devojke. Bio je i sa Minom, sa Makedonkom Eleonorom i Stanija je sve vreme to znala, kao Majina drugarica, da se Maji dopada Marko, pa je ipak završila sa njim. Meni ovo ništa nije čudno. Maja je i Aleksandri Subotić ukrala dečka s kojim ima dete”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.