U nastavku današnjeg članka govorimo o savetima za sve one koji imaju problem, kao što je ovaj u našem današnjem članku. Problem dlačica u poslednje vreme muči sve veći broj žena, a poznato je da one dolaze sa godinama, i to kada žene pređu 30 godinu starosti. Mnogi to povezuju sa hormonima, a pogotovo je evidentno kada se ženi prvi puta porodi, i kada hormoni jednostavno podivljaju. 

Također, u procesu pred samu menopauzu žene imaju strašno problema sa dlačicama, a jako je neugodno kada se one pojavljuju u predelu lica i brade. Međutim, doktore jako brine činjenica kada se one itekako pojavljuju kod devojki mlađe dobi, pa čak i pre samog puberteta. Mnogo je kozmetičkih preparata koji su se pojavili u poslednje vreme i i koji su namenjeni za te stvari, ali retko koji da ima posebno efekta. 

Mi se zato danas fokusiramo na jedaan domaći prirodan recept, koji će svakako svima da pomogne, a jako je jednostavan da se napravi. Za pripremu ove maske je potrebno sledeće: jedan paradajz, sirovo mleko i želatin prah. Sve što treba da uradite jeste da uzmete sok od jednog zrelog paradajza. U čašu je potrebno da stavite jednu kašičicu paradajz soka, nakon čega ćete dodati i jednu kašiku želatinskog praha.

U ovo dodajte i jednu kašičicu sirovog mleka. Sve lepo izmešajte i u sve to dodajte i jednu manju kašikicu meda, nanosite svaku noć pre spavanja, i nakon 30 minuta sperite sa toplom vodom.

Preporučeno