U nastavku današnjeg članka jedna pomalo tabu tema, koja je itekako popularna među narodom, aa to je ono “šta se radi u noćnim smenama po bolnicama?” Mnogi ssu ubeđeni da su doktori oni koji najbolje prolaze u toj priči, jer jednostavno medicinske sestre im ne mogu odoleti. Na neki način oni imaju taj neki afrodizijak, na koji padne skoro svaka. Da li je to njegovo znaje ili pozicija koju ima, nećemo nikada saznati.

Međutim, njihov posao naravno da nije nikako lak, jer oni odlučuju o ljudskim životima. Imaamo neke striike koje i nisu toliko teške za obavljati i nisu gadne, kao na primer da budeš hirurg ili čovek koj ije zadužen za rađanje novih života. Međutim, mi danas govorimo o medicinskim sestrama, jedna od njih je svoju glupost ipak platila sa otkazom.

Cela priča koja se desila bila je u doba prvog taalasa korona virusa, i to u državi New York. Ova medicinska sestra i njena kompletna priča jako brzo se podelila putem društvenih mreža, a naišlla je na veliko odobravanje pre svega od strane svojih kolegica. Ona je tako u doba najveće krize u svojoj kovid vbolnici gde je radila, pokazala svoje grudi, te je sliku podelila na svom profilu.

Muškarci su naravno odmah podržali i lajkali celu ovu priču, ali čim je slika došla ddo vodećih ljudi u klinici, ona je suspendovana sa svog radnog mesta. Njeno ime je brenda Viloet, a evo slike koja ju je koštala posla. Da li je u redu da zbog ovoga dobije otkaz?

Preporučeno