Priča Dalile i Dejana Dragojevića definitivno je obilježila aktuelnu sezonu najgledanijeg rijalitija Zadruga, jer smo u ovoj sezoni imali priliku da vidimo do sada neviđene situacije. Dalila je prva žena koja je javno pred milionima gledalaca prevarila svog muža i ušla u vezu sa drugim muškarcem, tačnije sa Filipom Carem. Proteklih nekoliko mjeseci imali smo priliku da vidimo sve i svašta kada je u pitanju ovaj ljubavni trougao, ali novi detalji sada su šokirali javnost.

Iako su se oni razveli pred kamerama, i svako je krenuo svojim putem, tačnije Dalila je ostala sa Filipom, dok je Dejan uplovio u vezu sa Aleksandrom, sada su se pojavili dokazi koji možda dokazuju nešto sasvim drugo, a to je da su se oni cijelo ovo vrijeme igrali, kako sa svojim sadašnjim partnerima, kako sa zadrugarima, tako isto i sa gledaocima. Do sada su se u medijima nekoliko puta plasirale priče kako je sve ovo njihov dogovor spolja, ali gledaoci nikako ne mogu da vjeruju u to, posebno nakon svega što su do sada imali priliku da vide.

Naime, kako smo već napisali oni su pred kamerama potpisali papire za razvod, a sam Dejan je u nekoliko navrata tražio da mu se donesu papiri kada proces bude bio završen, kao i to da ona vrati svoje djevojačko prezime Mujić. Ali čini se da Dalila ne želi da raskrsti sa Dejanom, a to dokazuje i burma koja je i dalje na njenoj ruci. Naime, kamere su snimile Daliline ruke, a ono što je potpuno šokantno u svemu jeste to što se Dalila prije 5 dana, takođe u rijalitiju, udala za Filipa Cara, te sada na obje ruke nosi dvije burme. Evo i sami pogledajte pa nam pišite šta vi mislite o svemu ovome?