Domaći mediji i dalje pišu o Mileni Popović, udovici poznatog političara Olivera Ivanovića, koji je inače ubijen prije nekoliko godina. Sve to zbog toga jer je ona svima objelodanila da je u vezi sa Igorom Jurićem. Ona je na svom Instagram profilu objavila njihovu fotografiju, i kratko napisala ljubav, a onda su mediji samo pisali o njima. Ubrzo je uklonila fotografiju i zaključala svoj profil. Zanimljivo je da se tada saznalo da su oni zajedno već dvije godine, i da poslednjih godinu dana žive zajedno u Novom Sadu.

Sada se ona opet našla u centru pažnje javnosti, i to sve zbog nove tetovaže koju je ona istetovirala na svoju ruku, a onda je odlučila da se sa time pohvali svojim fanovima na Instagramu, i to je bilo doboljno da se opet pokrenu razne priče vezane za njenu ljubavnu vezu sa Igorem Jurićem. Naime, radi se o tome da je ona na svojoj desnoj ruci istetovirala “ljubav”, a upravo to napisala je kada je svima objelodanila da je u vezi sa Jurićem.

Njeno pratioci oduševljeni su sa njom i njenim izgledom, pa su joj upućivali samo riječi hvale, a i mi moramo priznati da ona zaista odlično izgleda. Njena veza sa Igorom u javnosti napravila je veliki bum, i domaći mediji stalno pišu o njima. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.